AYA

AYA uw partner in het energiebeheer van uw patrimonium

De complexiteit en volatiliteit van de energiemarkt groeit en uw VME’s willen structureel hun energiekosten verlagen. Kunnen we zonnepanelen installeren en energiedelen? Hoe past deze On-Site productie binnen het traditioneel energiecontract? Hoe kan de energievraag worden geoptimaliseerd met PPA’s? AYA ontzorgt u als syndicus doorheen deze transitie en beheert als partner uw energie portfolio.

Als hands-on Task Force beschikken we over 15 jaar expertise en diepgaande kennis van de energiemarkt. Meer dan 30 energie-experts staan klaar om samen met u een op maat gemaakte energiestrategie te ontwikkelen voor uw portfolio.

Bovendien biedt ons AYA-platform een zeer krachtig instrument om on-site en off-site hernieuwbare energie te simuleren en te rapporteren over de effecten na de implementatie, zowel in termen van financiële als CO2-reductie.

Vanuit deze holistische benadering bieden we begeleiding op alle domeinen, inclusief traditionele energie, zoals markttenders, click- en hedgestrategieën en portefeuillebeheer.

CONTACT

AYA bv
Ninovesteenweg 198 - bus 33
9320 Aalst

T  053 41 66 66
hello@aya.energy
W www.aya.energy

Onze partners

Volg ons verhaal